SOBE


Poslovna politika Hotela Alkar pružanja samo najboljeg u komforu i uslugama pogotovo je naglašena u smještajnim jedinicama.
Elegantne i suvremene, naše sobe i apartmani su dizajnirani za zadovoljstvo i funkcionalnost. Zavidna pozicija u gradskom parku vam osigurava ugodu, užitak će vam pružiti i najjednostavniji pogled na umirujući park koji je prekrasna oaza zelenila i mira.
Opremljen s širokopojasnom bežičnom internet vezom i telefonom, hotel Alkar vam daje sve mogućnosti da ostanete u kontaktu s vašim poslom, obitelji ili prijateljima.Ponosimo se svakim detaljom uređenja naših soba, koje se savršeno nadopunjavaju na dobro poznatu reputaciju izuzetne gostoljubivosti kao posebne karakteristike grada Sinja i njegove regije.
Hotel sveukupno posjeduje 51 sobu, raspoređene na tri kata. Osim toga raspolažemo sa 4 apartmana.
Sobe su renovirane i novonamještene po europskom standardu, većina sa balkonima okrenutim prema gradskom parku i Svetištu Gospe u oazi zelenila i mira.

Apartman

Naš apartmanski smještaj pruža vam, između ostalog, pogled na lijepi gradski park. Apartmani su prosttrani i moderni te opremljeni s dodatnom prostorijom koja služi kao dnevni boravak za vavaše važne poslove i sastanke.
S velikim krevetom i dodatnim sadržajima kao što su KLIMA uređaj, besplatni internet, TV i telefon pobrinuli smo se da imate pamtljiv, komforan, ugodan i prijatan boravak.

Jednokrevetne sobe

Idealne za individualne posjetitelje. S jednim krevetom, lijepim ugođajem, ugodnim kupatilom te dodatnim sadržajima kao što su besplatni internet, TV i telefon, osigurali smo vam boravak s punim osjećajem komfora i zadovoljstva.


Dvokrevetne sobe

Ispunjavaju sve potrebe parova i naših gostiju koji putuju zajedno.S Izvrsno uređenom sobom, ugodnim kupatilom te dodatnim sadržajima kao što su besplatni internet, TV i telefon, osigurali smo vam boravak s punim osjećajem komfora i zadovoljstva.


Trokrevetne sobe

Naše prostrane trokrevetne sobe idealne su za goste koji putuju u grupama ili za obitelji. S dodatnim ležajem na vaš zahtjev, tri osobe će uživati boraveći u našoj sobi. Uz dodatne sadržaje kao što su besplatni internet, TV i telefon naša trokrevetna soba ispunit će sva vaša očekivanja.